Onsdag

Ännu en helg och en halv vecka har paserat, men den här var nog värsta på väldigt länge.
men sånt är livet och nä jag bryr mig faktiskt inte, shit happens. ( jag kommer inte gå in på detaljer)
Det var mycket hemskt att vakna upp i lördags, och ännu värre att gå till jobbet får då hade ångesten börjat komma, men det gick o nu känns allt bra igen.
I måndags när jag stod på jobbet, kom jag underfund med att de inte är nått att bry sig om, sen funderade jag och märkte hur konstig jag hade blivit, de här va liksom inte jag. Så jag bestämde mig för att bli mitt gamla vanliga jag igen, och de lyckas ganska bra, och faktiskt att vid 22 när jag gick från jobbet var jag på riktigt bra humör, helt otroligt!

Igår var jag med Emelie o sandra, vi var uppe i ottan och va hos emelies häst, vi red lite o greja, sen så åt vi lunch hos dettan, o somnade framför en beck film. Sen åkte ja o sandra  hem till sandra, o va där tills vi drog till Dettan o såg nästan en hel film till, - ogifta par, haha ganska sjuk, sen åkte ja o sandra igen, o satt uppe o prata halva natten :P hah.

Jao, och idag har jag vart i stallet och städat, ska ta mej en powerwalk snart oxå hade jag tänkt mej, mycket trevligt.
 sedan får vi se vad dagen har att bjuda på.

Hejhopp!

Fredag

Jag kan inte påstå att gårdagen blev speciellt lyckad.... jävla skit dag! varför, varför, varför händer allt nu? all skit på samma gång!
Igår kom jag faktiskt på lite bättre tankar när ja åkte o fika med jenny, julia o helene :) , men de va bara lite, ja hade kanske inte så bra nyheter att bjuda på.. men allt löser sig, hoppas ja.tack för att ni finns <3


yeey.

Jag håller på att få ett nervsammanbrott på allt som sker nu, vet inte vad jag vågar göra eller vad jag borde göra.. o jag vill ju bara veta hur allt ligger till, o ja vill inte va jobbig, men de blir ja säkert fast till fel personer, glad att ni orkar lyssna <3

Snart är det helg, o säkert har ja hunnit blive ännu mer deprimerad och nervös innan dess, jävla skit jag, va less jag blir på mig själv! vore skönt att bara få slappna av och känna lugnet en enda dag, ja lyckades en halv eftermiddag.. men sen så gick de över i massa skit ist.. det är liksom inte likt mig? så här har ja tamejfan aldrig varit, jag brukar inte ta sånt här på så hårt allvar.. de har ju hänt säkert 15 gånger förr, så de är ju långt ifrån första gången... damn.

Nu ska jag snart åka iväg till sandra o hålla henne lite sällskap, och i eftermiddag ska jag fika med jenny, julia och helene :) ska bli riktigt great, fast egentligen är jag inte på humör alls, men vill träffa flickorna så kanske man kommer på bättre tankar :)


Hade gött.