ski vm oslo 2011

 

 

Det är nått jag följer stenhårt om dagarna, men alltså... VM världsmästerskap.. det här liknar mer än landskamp mellan sverige och norge. Norge anser att de som betyder nått är att slå sverige, och tvärtom.. det är 47 andra deltagande länder förutom norge o sverige, det är alltså sammanlagt 49 länder. men hur de går för de andra länderna de är skitsamma liksom ;) vilket jävla skämt!

Som idag, det enda folk snackade om var om Kalla, Marit Björgen å Therese Johaug. Sen var de skit samma om
Polskan Justyna Kowalzcyk kom på en 2 plats, för Marit Björgen vann o therese Johaug kom 3, och dom slog ju Kalla och hennes 4e placering. helt sjukt. :)

Men men, förtillfället följer jag inget annat än VM heller, har drabbats av den där Vm-sjukan ja å... HEJA SVERIGE ;)

bor inte alls långt ifrån Holmenkollen där skidVM pågår, så ska dit nästa söndag för att se Längskidåkning! 50 km fellesstart friteknikk for menn :) blir gøøøy!

och innan dess, Kämpa sverige! Markus Hellner, Emil Jönsson, Jesper Modin! Charlotte Kalla! KOM IGEN :D Och alla andra, orkar inte rabla alla. haha. är ju fler än bara längskidåkningen :)

Natta folkens!

 


saknar /minnen /kärlek

 

...

<3


Hitech mamma :)

Ja nu har mammsen gått o blivit hi-tech :)
hon har nu mera startat en blogg, CHECK IT OUT :) --> 
Mammas blogg

Nyttig cheesecake!

Har hittat ett asgott recept på nyttig och proteinrik cheesecake!

Ta ett serverings glas

fyll upp lite med bär! tex hallon
lägg på kesella, (vanilj eller naturell)
smula lite digistive på toppen!



skiiit gott och så mycket nyttigare än vanlig cheesecake :)

super-söndag!

hallå där!
Ja nu äre söndag igen, satan va dagarna går fort!
igår kväll drog ja o michaela ut, skulle egentligen på nån festival grej, men de va bara förköp så vi fick inte komma in, vi tänkte flörta med vakten, när vi insåg att han va söt ;) men då vare försent..

Så vi drog på Café sør istället, drack nån drink, ASgod, men massa chilli i, man fick dricka i ett kör annars brände de så jäkligt i halsen av chillin, bra sälj knep ;) den hette iaf Frozen mango nånting nånting, kommer inte ihåg hela namnet, men de var heeelt galet goo!

Drog hem rätt tidigt, då vi båda var trött efter fredagens äventyr på jobbet (vi hade ganska mycket inbrott i butiken natten mot fredag) blev av med grejer till ett värde av en jävla massa :P men men, big city life!

Jao, har precis kommit hem från spinning intervall, och nu ska ja ut o  gå en tur + njuta i soooolen :D GÖTT :D





going out tonight!

ja blir en liten utgång ikväll med mickan o nå andra :)
blir awesome, o inte mycket alkohol!

ha inte tid med de här, måste springa till t-banan snart!



usch så obehagligt.

Återkommer med varför senare, blev nyss väckt av chefen, nu bär de av till jobbet i rasande fart. tre timmar tidigare än planerat.

Torsdag!

Snøen laver ned..... sikkelig lei snø akkurat nå!

Igår kväll var ja på spinning intervall i 75 minuter.. riktigt mördar pass! hej o hå va slut jag var efteråt!
kompleterade de passet med styrketräning också, innan ja drog hem och dog i sängen;)
Sen imorse var ja på't igen, fast bara 55 min spinning den här gången :) sen njööt ja i bastun ett tag, och nu är ja hemma o har käkat.

jobbar 16-21.30 ikv, längtar redan till sängen;)




tröööött....

lika trött som ja ser ut.... snusk trött...


helg update!

är sjukt dålig på att uppdatera här , måste bli bättre på det.


Haft en händelserik vecka o helg, bla. ny tjej på jobbet - Michaela, as skön tjej från karlstad :)
Har avklarat 5 spinningpass, och 3 pass med styrka, plus hjälpt milla o flytta i början på veckan, Har förövrigt ingen aning hur jag har hunnit , men ja lyckades ;)

Fredagskväll blev lugn, eller ja Spinning intervall + styrketräning och sen hem för  välförtjänt fredags slapp. tidigt i säng, sen upp tidigt i lördags, för att spinna igen ;)

Lördagskväll
åt vi middag med Norrøna Retail ( jobbet) Var på ett trevligt italienskt ställe, åt god mat och hade ytterst trevligt sällskap. ;) drack en heeeel del alkohol... Vi delade 7 flasker skumpa + 1 flaska vin, på 9 pers... hehe.
sen bar de av för krogen och mer alkohol.. hade skit kul, var på ett ställe med ca 85 % brats men de va
sjukt kul ;) dåligt och typ obefintligt dansgolv, dj'n sög eller alla 3 var 3 dj bås :) men annars va de nice ;)
Jag höll inte på komma in eftersom ja va den enda under 23, men dom såg över de och släppte in mig ändå! 

Men vi sög  som sagt i oss  mer, hehe blev också en del dansande på borden då de som sagt inte fanns nått dansgolv ;)
sen drog jag o mickan runt 3 snåret, vi sprang typ  fram å tillbaka överallt i hela Oslo kändes de som, sen satt ja mig på bussen å åkte med mig hem, en as konstig kille följde efter mig, bra länge men skakade av mig han efter ja hoppat av bussen,:P kom hem o i säng så va klockan 05.30 däcka mer eller mindre, o sen upp halv 10 för kickoff.
Idag har vi suttit i möten hela dagen, god lunch och sen blev de curling, o jäklar va kul de va! skrattade så tårarna sprutade flertalet gånger, men vi är ett skönt gäng i norrøna utan tvivel! ;) Hamnade i samma lag som Trond och Asbjörn ( trond är butikksjef på flagship store och asbjörn är Ekstrahjelp hos oss :) ) vi kom 3a av 4 lag ;) bra insatts av ett jävligt slitet gäng måste ja säga! :D kul vare!!

ja nu kom ja hem för ett tagsen.. o ska snart sova! ny vecka o nya måsten o mer träning :D

ps. Bara ääääälskar oslo ja! kom o hälsa på guys?! 



killed by a... penguin?

om jag inte visste bättre, skulle ja tro att en pingvin har dödat min telefon..
(nej jag är inte hög... ;) hehehe.. )

så här vare.. igår hade ja ringt ett samtal, sen la ja telefonen på bänken, och efter ca. 30 min så tänkte ja bara ringa ett till samtal ett ynka samtal... telefonen hade dött, koppla i laddaren - inte ett liv, koppla den till datorn... - inte ett liv.. stoppa tillbaka den i laddarn o surade en stund.

sen skulle jag bara prova att starta den igen.. den startar och upp kommer en stor bild av en pingvin... ja en PINGVIN. wtf tänkte ja, o sen blev hela startskrämen typ 4 st, och knall grön, sen dog skärmen på telefonen, och thats it alltså... fattar nada :P ska lämna in den nästa gång ja kommer till sverige.. den kanske har virus, antagligen virus...

ja annars så rullar livet på, jobba träna jobba träna jobba träna ... etc. har festat lite till och från på slutet också, :)

tror de börjar bli vår här, sol och varmgrader i flera dagar! skööönt :)

hehe får be om ursäkt för extremt rörigt inlägg:P

enjoy..