chillin'

God kväll gott folk :)

Har haft en fantastisk påsk, blev några timmar jobb i lördags, sen lördagkväll tillbringade ja i en solstol, med en flaska rödvin och nice sällskap! sjukt härligt :)

Gårdagen tillbringades i solstolen med bikini, brun om benen och brun om magen, och väääldigt fräknig i ansiktet :) känns fräscht! låg o pressa hela långa dagen, sjukt skönt! sen fick ja mig en ny vän, sebastian 2,5 år :) vi blev bästisar, o lekte massa :D haha sötunge :) sen såg ja da vinci koden, bra film!

idag, blev de promis på morgonen , sen tog ja å åkte hem, har tränat ikväll, crosstraining i 70 min ca :) sen blev de hårtpass med rygg-mage bröst-axlar :) grymt skönt!

imorgon ska ja upp i ottan igen och träna! sen blire jobb hela dagen :)PUSS

godkväll!

idag har jag strosat omkring i jeans shorts, linne och flipflops!
jag har solat, och svettats som tusan, solat lite till och solat ännu mer.

Har känts som att jag var utomlands, eller som att de va juli och högsommar!
shit va varmt, helt underbart! älskar sommarn.


Motivation, Motivasjon, Motivazione, Motivacija

You name it :P


Ja idag är jag FETT nöjd. Har nu en nytt personligt rekord på milen och de är 58 minuter  :D
Blir bara bättre o bättre, och roligare :D

Det absolut bästa är att man faktiskt orkar, och hur lätt det faktiskt går, när jag sprungit 8,5 km så tänkte jag bara nu jäklar ska klockan få, och då sprang ja som en dåre, sista 1,5 km för att de kändes så rätt :D
sen joggade jag ner 1 km, och gick sedan 1 km.  Uppvärmningen var 1 km, så 13 km sammanlagt då :) känns awesome, och känns helt awesome att man har energi efteråt också, så då vet ja, att nästa söndag kan jag pressa tiden yttligare :D


Och det finns ett motivationsråd jag kan dela med mig av, är nog det enda som fungerar för mig, och det är musik, Mycket musik, och blandad musik, musik med mycket bas eller va som, System of a down, Volbeat, Edward maya, Tiesto, är ett måste på min spelare när ja springer :)

Nu ska ja ut o promenixa en tur, vill inte stelna ihop helt innan imorgon :)

Livsglädjen is back!


Håper dåkker hatt ei fin helg!
Glad påsk, God påske, Buona Pasqua, Vesele velikonočne praznike  :)

hello beutiful

Denna sjukt snygga jacka, är nu snart i min ägo.

Jag älskar norröna och jag älskar Grönt.

 


stjärntecken

Det stämmer helt skrämmande bra in på mig... och tvilling är jag..

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!

friday i'm in looove, eller inte.

fredagkväll, känns som en sketen tisdag.

give me a sign, I wanna belive.

Ja lite precis så känner jag nu, alltså. en grej är negativt med att åka tåg till o från jobbet. Jag hinner tänka så otroligt mycket. och jag tänker verkligen. förresten de kanske inte är negativt utan bara jävligt nyttigt. höhö

Ibland bara känner jag på mig saker, och de blir oftast så.. konstigt nog, men jag är ändå så säker på hur det kommer bli, även fast de är helt mörkt nu, men jag bara vet, och det kommer bli så. för de är rätt.

jag vill tro, det kommer ske, jag bara vet.

la vita è una cagna, poi si muore.

Ja, då sitter ja här igen, vet inte va ja ska skriva, eller va ja ska säga, vet inte va ja vill,
vet inte vad jag ska göra, vet vad jag känner, men finns inget att påverka, vet inte varför, vet inte vad som händer här näst, less på tristessen, vet inte varför, och vet inte varför ja skriver det här just här. jag känner mig tom, tom som fan.

livet suger lite idag.
And I really don't know why.Idag sprang jag rätt in i en killen på väg till t-banan. han skrämde skiten ur mig, förmodligen skrämde jag han. han frågade, jag svarade, vi sa hejdå, vi skrattade, sen sprang jag igen. han såg bra ut. men jag bryr mig inte egentligen.Troll

BTW. Så är jag mörkhårig, och lite röd i skallen igen :) ja bestämmer mig aldrig. men de här känns väldigt rätt just nu, förutom att ja ser ut som ett litet troll, ( det regnade ute..) så är ja rätt nöjd idag :)

måste klippa mig, det är ett faktum. nått som är ett faktum är också att ja måste få längre hår på vänster sida innan ja kan klippa mig. dagens i-lands problem!

har inte tränat idag, känner mig lat, men de är bara psykiskt.Perfekt

Perfekt, är ett dåligt ord.

Är nånting någonsin riktigt perfekt?

antingen för varmt eller för kallt, eller för ljust eller för mörkt. för lång eller för kort. för liten eller förstor, kanske mittemellan, men då är ju inte de heller bra. för då är det för lagom. så vad är egentligen perfekt?  ett ord som förklarar något som egentligen inte existerar?

jag vet inte, de är bara en tanke..Nyttig och god start på dagen!

Har hittat min favorit bland alla frukostar!

Havregryns gröt med skivat äpple och kanel :)

Brukar göra gröt på AXA sport havregryn varje morgon, sen skivar jag bitar med äpple och strör kanel över skit gott och riktigt nyttigt, så dissa sylten gott folk! :)


Nighty nighty!

en sån här gooo-puss fick ja av min sötaste tant :)
inte varje dag man får en sån!
hon är väldigt snål med dom:)