Perfekt

Perfekt, är ett dåligt ord.

Är nånting någonsin riktigt perfekt?

antingen för varmt eller för kallt, eller för ljust eller för mörkt. för lång eller för kort. för liten eller förstor, kanske mittemellan, men då är ju inte de heller bra. för då är det för lagom. så vad är egentligen perfekt?  ett ord som förklarar något som egentligen inte existerar?

jag vet inte, de är bara en tanke..Kommentarer
Postat av: Systeryster

Perfekt och Vad som är perfekt är ju en föreställning man har själv. Alltså en mental inställning till Vad som är det perfekta och ultimata. Så det är ju individuellt :) Perfekt för en kan vara för mycket för en annan. Det är väl ett slags drömmål man har, eller en föreställning om att "exakt så vill jag att det ska vara!" <-- och när man nått dit så är allt perfekt. :) Men om man ständigt är missnöjd..så kanske det inte är själva begreppet perfekt som är uselt, utan man själv som bara inte riktigt vet vad man vill? :)När någonting är perfekt kan det liksom inte bli bättre, det är fulländat. Men man vet ju inte när man är där om man inte vet vad man söker. ;)Massa kram från din filosofiska syster! :)

2011-04-13 @ 08:28:16
Postat av: Emelie

Haha, jag är inte alltid missnöjd, men ibland är jag väldigt nöjd med det lilla, men blir saker någonsin fulländade? Det perfekta är ju bara för stunden, men imorgon kan de va helt asdåligt.Kram påre :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback