Snö, 25+, gräs på taken och renar.

Nu sitter jag här, i lilla Röros och tro mej, det är litet. Mamma o Pappa har precis åkt hem, så nu sitter jag här alldeles själv, fruktansvärt deprimerande, jag vill bara hem! men skulle tro att de blir bättre.
Hade tänkt att jag skulle ta o leta upp ett litet motionspår här nån stans o kanske ut o springa en sväng, :P bara nått för att slå ihjäl den här dagen, imorn kommer sara och micke hem, så då har ja ju några o umgås med iallafall:P

och sedan kommer mickes pappa håkan och ska kolla på trav, så de lär jag också roa mej med, titta på elitloppet hela eftermiddagen men vafan man ska inte klaga, de är ju bättre än inget ;)

uppdaterar kanske lite mer sedan.


Kaos!

ja de är väll rätt milt sagt egentligen, flyttkartonger över allt, prylar o kläder i drivor, jag har slutat funderat på VAD jag ska ta med mig, jag har börjat fundera på vad jag ska lämna hemma.. :P förhoppningsvis så lättas detta kaos upp snart.


usch... nu börjar det närma sig... :S

I don't care what you have to say

har haft en skit dag, så jag hoppas verkligen kvällen blir bättre, det behövs nu!
jag säger bara en sak, nu jävlar får det vara nog.


lördag..

Ja igår vart de förfest hos jenny sedan utgång, var en mycket trevlig kväll :)
och idag mår man så där jätte dåligt, men de är smällar man får ta..
ja fick en jätte söt tavla av Simon o Norda, haha tro att jag tyckte om den :) ni är bra söta ni:D

och här har ni motivet ;)ja nu väntar jag bara på att tobbe ska komma med min bil...

Söndag

Har varit en kanon helg, I fredags vart det krogen, och såklart så var det roligare på förfesten, brukar vara så nu för tiden :) dock blev det för mycket av det goda och gårdagen var pain, fast det blev bättre fram mot kvällen, myste med tjejerna och tittade på eurovision, norge vann ju, otippat ;)

ja hurni ni, nu äre bara 13 dagar kvar, sen jäklar bär det av till norska fjällen, dock känns det sjukt jobbigt att bara lämna allt, :( men det är ju inte så långt hem.. och jag har ju milla :) ska hälsa på dig i oslo så ofta jag kan :)
låt dom sista dagarna gå fruktansvärt sakta...

tjarå


Bio med tjejerna!

Igår var jag på bio med Jenny och Julia :D vi såg Wolverine, verkligen skiit bra! helt underbar film, jag gillar inte riktigt Xmen filmerna men den där var helt suverän!
så klart såg vi ut varsin snygging oxå, så vi behövde inte bråka om dom ;) Första bilden är Jennys snygging, Den andra bilden är min, och den tredje är julias ;)  vad är en bra film utan snygga killar ;)


    

det var ett tag sen.

Ja nu var det ett tag sen jag skrev nått här, igen, känner att jag ligger på latsidan med bloggandet, men jag jobbar på det.
ska nog berätta om helgen som varit, den var intensiv, utan att överdriva. Kan ju börja med valborg, det var grillfest hos kajsa, vi spelade brännboll och hade trevligt, blev kanske en aningen för mycket alkohol, vilket jag kände av dagen efter, det var ju trots allt självförvållat, i allafall, på 1maj var det grillfest hos Annis, och jag hade inte tänkt dricka, men även då blev konsumentionen för hög.. btw. så var det jätte trevligt, träffade en jätte trevlig tjej där, Milla som är jespers kompis, så jag pratade med henne större delen av kvällen! På lördagen mådde jag helt åt helvete på ren svenska.. Men ingen tid att tycka synd om sig själv för då skulle vi fira Dettan som fyllde 20! blev en riktig heldag, det började med att vi "kidnappade" henne och åkte ut på flygfältet i maj, för nu skulle hon nämligen få flyga ;D vilket jag tror va en rätt trevlig upplevelse för henne. Sedan bar det av in på Nöjeshallen, och vi skulle ha tre kamp, Vi började med Gokart, vilket gick sisådär eftersom min mage sa att nu får de va nog på dumheterna, och jag blev rätt åksjuk, tror även Dettan kände de oxå ;) Sedan blev det laserspel, oxå jätte roligt, sen skulle vi rida på en tjur, haha de va ju rätt kul det med.. dettan fick rida sist på en snopp istället för en tjur, hehe ;) Sedan på kvällen blev det cruising i kvissle och förkrök hos purre, det var en rätt trevlig kväll det också :)

lite bilder sedan helgen :)