mys-söndag

Ja, de har vart en riktigt mysig söndag hittills, har gjort typ nada.
kom hem från jobb runt 03.30 i natt, och somnade inte fören 5.00..
sov till 12, sen har ja plockat lite i lägenheten, och tänt massor av ljus!
Så nu har ja krypit upp i soffan med min goa filt, :)
...och lyssnar på kent? ja.. rätt otippat kanske ;)
ja tycker inte om kent ens, men har hittat 2 låtar som är rätt ok;)

och jag tänkte fortsätta med myset resten av kvällen. ;);) hehe.

Ensam och övergiven.

ja, de är precis de va ja är.

Nu har Sara o Mikael åkt till Trondheim, över helgen. Jag är helt ensam i huset, inte ens Pia är kvar.. scary.
Jag kommer ALDRIG vänja mig vid att va ensam här alltså, de är skummelt rent ut sagt.

men men, jag jobbar ju hela helgen då, så ja kommer inte va här så mycket, bara på nätterna typ.
så de lär ju gå ändå :)

ja, vi hörs väll på söndag kväll ;)

Magic woman

Bruno Banani - Magic Woman, luktar rikigt gott, söt och frisk doft som är mild! helt suverän! 
meee löööve it ;)


spola fram tiden?

ja om nån vet hur man gör de? så kan ni väll höra av er ;)

Jag vill sova, ja vill vara ledig, jag vill åka hem.

Saknar mina älskade föräldrar och familj,  mina djur, mina underbara vänner, min bil, min säng och björkön.

och allt de där känns sjuuuukt långt borta nu.

sova?

Jag är vaken nu, men ja har vaknat 4 gånger i natt, sovit skit dåligt. fattar inte varför? sömn är inte direkt nått jag har i överflöd nu för tiden... så varför kan ja inte sova liksom?

Jag längtar så sjukt till nästa helg, ja ska tametusan sova hela lördagen, tills ja börjar jobba sån 22.00 på kvällen, ja de är min plan, sen ska ja sova heeeela söndagen. mm ska bli sjukt skönt de.

Och igår kväll var jag på Russerevy, mycket trevligt, var rätt kul faktiskt då, skratta fram tårarna några gånger ;)
i övrigt var kvällen super trevlig och mysig :)

just nu ligger ja i min säng.. och funderar hur fan ja tänkte när ja tog på mig en tripel-vakt imorgon?
ja menar 16,5 timmes jobb? de är inte mänskligt, hur i hela fan ska ja palla de? 16,5 timme är väll typ de ja sovit dom senaste 7 dagarna ;) nä inte riktigt då, har mer en så, de är ja säker på;)


att jag aldrig lär mig.

Ibland blir ja så trött på mig själv, typ som igår var ja ju på spinning, och tog ut mig allt ja hade och lite till där på, kändes ju sjukt bra då liksom och nu känns de bra, men när ja skulle sova igår.. asså shit, så försöker jag somna, men får sån sjuk huvudverk så de går inte, så ja ligger och vänder och vrider mig i säkert 30 minuter, sen börjar de forsa näsblod, sen blödde ja näsblod i 15 min, lyckat. de är nog inte så bra o träna för hårt heller, så idag blir de garanterat vila.
Förhoppningsvis har ja lärt mig av det ;) Men man vet aldrig med mig dock;)

tjeeena ;)

Idag är jag trött på riktigt känner ja, fy fasen ;) men men thats life ;)
Har lagat mat idag igen... ehm.. jag kan koka ris vartfall :D 
Familjen Forselius kommer nog aldrig mer be mig att koka potatis igen;) men ingen är nöjdare än jag för de, för ja får ångest bara ja hör ordet potatis ;)

nått jag mer får ångest för... är att ja ska jobba 16-17 timmar på lördag.. Jag blir trött bara ja tänker tanken på det, men men ;) sen jobbar jag fredag kväll och söndag också. men dock inte 16 timmar då, tack gud. men de här är sista sjuka arbetshelgen vartfall, sen jobbar ja 1 - 2 vakter var helg fram till jul, de är lite mer rimligt, så man kan få lite sovmorgon och lite fritid på helgerna ;)

Ikväll serni, ska ja iväg på spinning, fy fan va ja ska cykla alltså, ta ut mig helt fullständigt, kanske blir veckans sista träningspass ikväll, beroende på om ja tar mig ur sängen imorgonbitti, vilket ja tvivlar på.

för imorn kväll ska ja gå och se Russerevyn, de ska bli riktigt trevligt de :)
för er som inte vet, så är det elever som går sista året på gymnasiet, som anordnar de, Russen är alltså motsvarighet till studenten typ :) så ja skulle nog kunna jämföra det med guldtrofen, fast vi tävlade och dom gör en revy liksom, ;) ska tydligen vara kul, så de blir nog bra, dessutom kommer ja att ha trevligt sällskap :)

:)

Jag har hela tiden gått och själv tyckt att jag alltid sätt likadan ut, jag vet att jag och jenny har diskuterat de här, och hon har förändrats mycket sen vi började på gymnasiet tex. :)
men jag har själv tyckt att ja inte förändrats nånting alls,  ja jag har väll färgat håret nån gång o så, men inte så extremt, men ja jämnförde en bild som är tagen för 2,5 år sen, och en som är tagen rätt nyligen.. asså , ja hade nog fel då... har nog förändrats lite grann. ;) aaaah... I'm getting old...


2007 - 2009

flashback!

Är det bara ja som får sjuka flashbacks av den här låten? typ, nyår 06/07;)




tjalala ;)





jahapp :)

Då ha ja jobbat klart för den här helgen :)  ny duschad o fräsch är ja å! :) skönt!

men va gör man ikväll då? blev lite rastlös då.. ;)

godnatt

Klockan är mitt i natten, ja är dyng trött, hungrig, har ingen matlust, har inte ätit på hela dagen, vill sova... ja va händer dårå, jo då börjar man blö näsblod, tacka för den ja.. blir ingen sömn förns de ha slutat här inte :P ;)

;)


det här kommer inte gå.

Nu är ja negativ, men jag är så trött så ja skulle kunna somna stående ;)

har vartfall skrivit upp mig på julebordet för oss ansatta på röroshotell, v-hust, kaffestuggu, zimla, ramm osv.
de är den 20 december.. så alla där hemma, ja kommer nog inte hem fören den 21 december som det verkar ;) ja jag skjuter visst på datumet hela tiden ;)






jäjä.. nu måste ja ta o göra nått åt mig själv, har stora påsar under ögonen, ska se om de går att trolla bort med lite smink;)

åhejja..

ja fy fan säger ja bara, de här tar på krafterna :P

fick jag skulle ja bara krypa ner under täcket igen, och bara sova.. skulle ju förmodligen inte vakna fören ikväll, är helt slut, och har nog några timmar ja bör sova igen tror ja... :P men men, har ju bara en vakt imorn.. så då jobbar ja ju inte så mycket då.. tack gud för de. :P

ja igår då.. de gick bra på vertshuset vartfall.. eller ja, nån drog ju ner mitt humör i botten fler talet gånger.. she hates me, börjar tro att hon gör de på riktigt också:P men men,
ramm gick sisådär tycker ja, jag var trött och den här alkohol lagen alltså, de tar lite tid o vänja sig vid den alltså, var två 18 åringar som tänkte vägra visa legg, men ja gav mig inte direkt, så de blev inge tyrkia shots för dom inte, blev öl istället...;)   men just den biten är ja ju trots allt rätt van med, de är bara de, att de tar sån tid för mej o fatta saker, kanske för att ja är trött ja vet inte.. aaah.. bad bad. men de blir väll bättre var ju bara andra gången.

ja nu ska ja väll försöka äta frukost, sen iväg på jobb.. 11-17 sen 19- 24.. och ikväll blir de kanske en tur på zimla, om ja inte är för trött ;)




byebye

Fredag

Ja nu är det fredag igen, helt sjukt :P
Är konstigt nog nervös för jobb ikväll, förstår liksom inte varför ? ja vet ju vad ja ska göra och hur de går till liksom.. jaja rart.

Har vart i fjällnäs hela dagen, snö där :) mycket snö, må ju ha vart 2-3 dm iaf :) men de börja regna även där, så nu är de bara slask... aaaah. hata slask.

Ja kliver på vakt nummer 1 19.00 sen så börjar ja vid 23 nere på ramm, kul kul:)

Träning träning

Ja idag var veckans sista träningspass , känns rätt tråkigt då, men hinner inte träna i helgen, knappt man hinner sova ju :P

men men, imorn ska ja va i fjällnäs/funäs hela dagen, sara o micke ska dit, sen blir de jobb på vertshuset sen ramm. :) blir bra det, längtar faktiskt till jobb på rammkjelleren, ska bli kul de :)



Ass pain or pain in the ass..

tolknings fråga de, ;)
oooho...men min rumpa gör ont! shit, hade helt glömt att jag alltid får skit ont i rumpan när ja cyklar,
tänkte  väll att en sadel på en spinningcykel skulle va mjukare men, inte då ... uff.. men men , de går över! :D

har nu haft spinning i en timme, kan ju glädja mig själv med att jag har bra kondition! helt otroligt, men jag har ju sprungit rätt mycket så de är väll en fin grund :) men däremot har jag nog svettas av mig ca 4 kg tror ja :P

jaja, imorn blir de babysitting like usual ;) eller babysitting är ju dumt o säga, idag dansade vi nog samanlagt i 2 timmar och sen va vi ute på en promenad ;) o diverse andra grejer. :P

sen på kvällen ska ja bowla med hon ja är stöttekontakt till, jag kan inte bowla. jag hatar och bowla. men vad gör man inte :) känner mig rätt snäll i detta nu faktiskt :)

Jäjä, sen klockan 20.00 blir det catslide igen;)

lalalala! :)

Ja idag är humöret på topp! :D

Var och testade på catslide igår, fyyyy fan säger ja bara, sjukt jobbigt men riktigt kul då :) och det känns i musklerna idag, däremot har ja inte lika mycket träningsverk som jag trodde ja skulle ha :) Men ska defenitivt fortsätta med catslide! :)

Ja och Alma var en trött tjej idag, somnade innan ja han lägga henne i vagnen. lill stumpan :)

så nu ligger ja bara o slappar, ska gå o städa lite + raka benen och sånt kul ;)
Blir spinning ikväll klockan 20.00, det ser ja fram emot! :D


tjaaaa!

Musik.

Har nu hittat 2 låtar till ja förmodligen kommer lyssna på tills ja är kräck less dem :)

Kesha - Tick Tock


 

Lady Gaga Feat Beyoncé - Telephone


Potatis

Jag kan helt enkelt inte koka potatis, jag är helt talanglös. nån var sten hård, nån sönder kokad.
Det värsta av allt var att Micke skulle äta dem också. Han kom hem lite senare, och jag sprang ner till mig innan han satt sig och åt ;) shit... jag är sämst på att koka potatis. de är ju pinsamt.

Abstinens.

Sjuk Abstinens nu, vill åka snowboard!!! så jäkla gärna, aaaaah. Nu är ju brädan här uppe iaf, men de finns ingen tid till att åka över gränsen och åka lite, faaasen. Måste köpa nya snowboardbyxor, blir i Herr och baggy modell, mycket skönare är tjejmodellen som nån fått för sig ska sitta tight? ja menar, hur praktiskt är de då..? ;)


Btw har jag gjort den bilden i Illustrator:)

Catslide!

Ikväll ska jag iväg med Karin och prova catslide, ska tydligen vara sjuuukt jobbigt , men bra träning då, de längtar ja till! :)



Konstigt nog..

Saknar jag min kära bil, även fast jag gillar pappas stark, så saknar ja lilla s70n må ja säga!
men men, snart åker ja ju hem igen , så då får ja pärlan tillbaka :)


Bilden är även tagen första gången ja var på Röros, Mars 2009 :)

 

 


Lite kärlek till er :)

Saknar min kära Mamma och Pappa, Min syster och min bror och såklar Evelina :),
Plus alla mina HELT underbara vänner hemma i Sundsvall! bättre vänner än er kan man inte ha!!!
Saknar Julia som är långt långt borta i Usa , saknar Helene nere i linköping, Saknar min Annis som är i Ljusdal
Ja, jag saknar er alla och jag älskar er huuuuur mycket som helst :) ni är bäst!

:)

ska nog bju på en bild sen ja var hem sist :)

 

Min kära mamma, Jason och min älskade lilla Arne :)




Girls!

Är det Sälen eller Idre vi ska till på nyår?

Saknar er mycket!!! <3

I waaant your loove, love,love,love

Shit den där låten alltså, lyssnar på den jämt, helt sjukt blir inte less på den.

nu ligger ja i sängen o samlar kraft, har tagit hand om Alma hela dan, och efter som att de mer eller mindre var blankis  här imorse, blev de ingen träning heller, så ska iväg med Karin nu vid 20.00 och svettas på gymmet ;) NICE!

Alma försökte förövrigt dra av mig halva håret, så nu minns ja varför ja alltid har uppsatt hår när ja är med henne:P

Träffade Snorre idag också, ska bli kul som faan och komma igång nu, Blir varvat både Zimla och Ramm. Kul de :) får va där de behövs folk helt enkelt :)

och jag har börjat tänkt ett år framöver nu.. jag vet inte vad som händer, kanske stannar ja ? kanske flyttar ja ? de vet ja inte, kanske satsar på en bartender utbildning också, :) få la se va som sker :)

Söndag!

Ja, helgen är avklarad, helt sjukt va fort den gått , de va ju nyss fredag liksom..? haha känns rart då, har inte hunnit fatta vart tiden tatt vägen :)

Ja o imorn ska de tränas, jädrar i min lilla låda :) upp klockan 5.30 o svettas på gymmet :) sen ska ja träffa snorre på hotellet på dan :)

de är typ planerna för imorn de, o ta hand om alma såklart:)

jobbelijobb

Ja igår jobbade jag i serveringen på Vertshuset, gick förövrigt skit bra. Men för att komma till sak, när det började dras ihop för hemgång igår, runt 23 tiden, kommer en av vakterna upp från Rammkjelleren, "Emelie, du må komma ner o jobbe, Isak står själv o de kommer till och bli mycket folk"  jag börja yra nått om upplärning nästa vecka, sen sa ja skit samma och sprang o bytte om, och ner i Rammkjelleren,

Det gick skit bra för att va första gången, och nu måste jag ju tacka jobbet på OKQ8 för det, för om de va nått man fick göra där, så var de att jobba i stress , med kassa, räkna växeln baklänges i huvet ( det kunde får igen alltså) och ta hand om fyllon, och allt ska ju gå fort, så det gick hur bra som helst. Men alltså shit, de va så sjuuuukt mycket folk. Isak fick ta hand om de drinkar ja inte kunde göra, mitt kunskapslager är väll inte så stort, kan göra Irish coffee, Jack o cola, typ:P men jag kan ju sen fylla upp whiskey och baileys o sånt,

men Isak trodde det skulle gå fort för mig att lära mig blanda drinkarna, han var helt förvånad att de gick så bra, men då kan man ju tacka Röros hotell som var lite smart, (de har samma kassasystem över allt) så de har samma kassasystem på Hotellet+Zimla, Kaffestuggu, Vertshuset+Rammkjelleren och såklart på fjällnäs :)  så kan man kassan kan man jobba på alla ställen, vilket är skiiiit bra.

Men jag säger då de, fuck you till de 2 personer som behandlade mig som en efterbliven bara för att ja va svensk  
(eller tanter va de) belive me, de finns nackdelar att va svensk i norge, som när vi stängde baren, så var de ju fortfarande folk kvar i lokalen, så ja börja rydde undan lite tomglas, en kille frågar mig om baren va stängd, o ja svarade att den va det, "Men du är ju svensk" säger han, ja jag är svensk tyckte jag. var av att hans kompis säger, "va heter kvinnfolk på svenska?" "Typ tjej " sa ja, så säger han "Jag gillar svenska tjejor" ja skratta och gick där ifrån, för ni ska veta, det finns inget så fult som när en Norsk försöker prata svenska, de låter heeeeeelt puckat. men men :P

ja slutade iaf 3 i natt, var hemma ca 03.30 blev en 16 timmars arbetsdag igår.. och idag blir det en på 11 timmar, och imorn kan de komma och ske att de blir en arbetsdag på 8 timmar.. det är alltså 35 timmar på 3 dar.. haha ja ja jag har inget liv :) men de är ju bra betalt då :)

jaa... nu ska ja ta igen mej en stund, sov bara 4,5 timme i natt.. vaknade av mig själv 08.15, sen börjar ja 11.00 - 22 ;) haha.. hej jag heter emelie och jag har inget liv. ;)

jaja ha en bra dag :)

än så länge...

Har den här dan vart bra!
Tog mig en snack med herr Snorre förut, och jag börjar på upplärning som bartender redan om en vecka, på fredag alltså :D shit så ja längtar!! och på måndag ska ja möta upp honom på hotellet och han ska visa mig runt nere på zimla och vart allt finns och så, sen sa han att ja skulle börja med lätta saker , rydde undan glas ,  tappa upp öl och sånt, men då berätta jag att ja kunde tappa upp öl och så, efter som vi gör de på vertshuset också :) då blev han rätt nöjd, och sa att vi kunde börja blanda drinkar snart, :) ska bli så kul! :D

sen har ja vart och träffat en tränare idag, han ska fixa en tränings plan åt mig nu:) ojoj, kommer bli bra då! :D

Ja men man ska ju inte ta ut vinsten i förskott.. jag ska ju iväg på jobb klockan 19.00, men jag hoppas de också kommer gå bra :)

Fredag den 13.

Ja och eftersom jag är lite nojig, har jag läst mitt horoskop på 3 olika ställen, så jag tror jag kommer överleva den här dagen ;)

titta här, det låter ju rätt så bra på tur fronten iaf :) dock det där med skada, det skrämmer mig lite grann, ja ska ju faktiskt träffa tränaren idag, och jobba ikväll men nej ja tänkte inte skada mig.

Tur
Det finns mycket som talar för att du kan få uppleva en dag med litet mer tur än vanligt. Åtminstone vid ett tillfälle lär du märka av det.


Hälsa
Om du har otur idag så kan du råka ut för en skada eller ohälsa. Var försiktig och sätt ribban lågt. Se till att du får ordentligt med vila.



Är det bara ja som är lite extra nojig idag?

trasig..

Nånting har förvandlat mig till en nervös och orolig människa, och eftersom det är jag så försöker jag såklart dölja det, för alla utom dig, eftersom de är svårast att dölja de för dig... jag har liksom insätt sanningen nu, det som jag i många år gått o trott.

Ja har helt enkelt insätt att jag kan inte acceptera att du inte är en del av mitt liv, för det vill jag verkligen, har hela tiden tyckt och tänkt att ja kan komma över dig, att jag klarar mig..
men sanningen är att jag inte gör det, Jag är inte hel utan dig, långt ifrån hel.. du gör mig hel...

<3

Kan tänka mig att en del av er tänker "Grattis Emelie, de va på tiden att du kom på det nu"
men de är dagens sanning... thats it... liksom...

Jobbnarkoman VS Träningsnarkoman

Jag är rädd för att de båda har drabbat mig nu... jobb-beroende och tränings-beroende..
Jag kliver alltså upp klockan 05.00 på morgonen, för att åka iväg o tränat, imorse när klockan ringde sa jag till mig själv: "Emelie du måste va dum i huvet, vilken frisk människa gör nått sånt här? "

och det värsta av allt var väll att ja faktiskt klev upp och åkte o träna efter de :P men nu ångrar jag mig inte alls :)

Dessutom blev ja erbjuden nytt jobb idag, eller ett till :) han som styr där hade pratat med sara, och bett henne att säga att ja skulle ringa han. Det är alltså på zimla, nattklubben här, ska ringa han imorn :)
Från början är det som diskplockare, sen är det meningen att ja ska jobba som Bartender där :D:D blev så happy kommer bli skit kul:)

Ja imorn jobbar jag först 8.00- 16.00 sen 16.30 ska jag på gymmet och träffa en tränare som ska skriva en träningsplan åt mig :) NICE:D  det gledjer jag mej till. sen klockan 19.00 ska jag jobba på vertshuset, blir nog en långkväll imorn, men men thats life. sen på Lördag tog ja på mig en rätt dum dubbelvakt, från 11 - 22 utan rast alltså, först 11 - 13.55 (Kaffestuggu) sen 14 - 22 (Vertshuset) helt sjukt 11 timmar liksom..

Ja men över till den jobb vs träningsnarkoman grejen, jag tror seriöst att de är de som håller på att ske... förstår ni, ja tar ut mig så svetten sprutar på gymmet, sen 4 timmar senare kan jag tänka mig att åka på gymmet igen, det enda ja tänker på att jag vill träna liksom... helt galet.

Och den jobb delen är också sjuk, eftersom ja nu blev helt ledig på söndag, vilket ja sjukt sällan är... så har ja funderat mycket på "Vad ska ja göra då? " har haft panik, men sen tänkte ja att ja kunde ta nån timme på gymmet.. typ varför inte ta det lugnt på en fridag? typ sova, städa tvätta o annat ja inte hinner mellan träningar och jobb och diverse annat.  men sen slog det mej, så ja ringde Gunhild, så på Söndag åker vi till Hamra och åker snowboard :D:D hur nice är inte det! :) dessutom är de ju i Sverige, Andas in lite EU luft ;)

men men, slut på crap talket ;) må sova om ja ska orka kliva upp 5 imorgon och svettas på gymmet;)





för nu måste ja sova..

Ja, det måste ja verkligen, ska upp 05.30 imorn, för att åka och träna ;) den ni, gymmet öppnar klockan 06.00 så ja tänkte träna 1 timma eller 1,5 för att sen hem o duscha o sen jobba :)

Har ju äntligen skaffat gymkort så nu jäklar kommer de tränas! så imorn blir det först styrketräning, och imorn kväll blir det yoga :)

nice nice!



för nu måste ja sova..

Ja, det måste ja verkligen, ska upp 05.30 imorn, för att åka och träna ;) den ni, gymmet öppnar klockan 06.00 så ja tänkte träna 1 timma eller 1,5 för att sen hem o duscha o sen jobba :)

Har ju äntligen skaffat gymkort så nu jäklar kommer de tränas! så imorn blir det först styrketräning, och imorn kväll blir det yoga :)

nice nice!



tänker bju på...


en bra låt..


You can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving


fy fan säger ja bara!

show me how to lie, you're getting better all the time.

Farsdag!

Grattis Pappsen :) <3

god kväll.

Nu är ja äntligen färdig på jobb, blev visst nån extra timme ikväll, men de är vilket som, börjar ju inte fören 14.00 imorn!
en tabbe har ja gjort idag, ja spillde nån jäkla soppa på mig själv, bra gjort, NOT!
aja, är ju rätt klantig ibland då, ingen nyhet;)

men nu går ögonen i kors, och sängen ser oförskämt skön ut!!!


Natti natt everibodii

helg

Alltså förut hade helgen ett annat betydande för mig, typ ledighet , frihet och chill.
Jag längtade alltid till helgerna, det var underbart med helg.

NU..
Så känner jag samma känsla för vardagarna, som jag då gjorde för helgerna.
Jag längtar tills måndagen börjar, för då vet jag "Nu är det på sin höjd 8 timmars arbetsdagar med Alma,"
(om jag inte stöttekontaktar eller tar på mig extra jobb) ja menar 8 timmar är ju ingenting.

Som tex den här helgen:

Fredag:8-17.00 + 19.00-23.00
Lördag:12.00-17.00 + 19.00 - 24.00
Söndag:14.00-22.00

Det är alltså 31 timmar på en helg, det är lika många timmar som jag har mellan måndag - torsdag.

Nej jag gör inte så mycket annat än o jobba, nästa helg blir ännu värre.. ;)

Njut av eran lördags kväll, ja tänker själv snart iväg på jobb igen.

eftersom...

Jag har lite svårt o sova nu, Pga tankar... så kan ja ju ta och bju på en av de låtar ja spelar mest nu...
Lyssnar bara på 3 olika låtar för tillfället, en rätt sjukt blandning.
Lady Gaga - Bad Romance,
The Offspring - You're gonna go far, Kid
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


Jag tror de är för jag mår lite som jag gör... känner någon slags trygghet i att lyssna på samma musik om och om igen... lite som terapi kanske.. nån fler som brukar göra så?

men men enjoy..


The Offspring - You're gonna go far, Kid

 

 

 

 


Piggyflu.

Är det bara jag som är skeptisk mot svininfluensa vaccinet?
Jag är fruktansvärt skeptisk.. och rädd :P

..och nått som gör mig lite förvirrad är... Att i Sverige, ska inte barn under 3 år vaccineras... och i Norge, så FÅR de vaccineras efter 6 månader... ja menar, de är samma vaccin? vad vet Sverige som Norge har missat?




btw.
en rätt komisk sak.. jag kom hem från jobbet, och la mig i sängen, tog av mig arbetsbyxorna, men har fortfarande Jobb-skjortan och en TJOCK stickad halsduk på mig, känns rätt dum... Men nu ska ja natta, så de blir till att hoppa ur kläderna :P


fuck you all goodnight...

Jag ger upp för ikväll, ju längre man får sova desto bättre.... synd att timmarna går så fort när man sover bara... borde va tvärtom, nätterna går segt, men dagarna går fort...


god natt

inget positivt att skriva

så ja kanske skulle skita i det helt ?  vem orkar läsa om att jag är less på allt hela tiden? exakt, nobody.

en väldigt betydande person verkar vilja försvinna ur mitt liv, eller han verkar vilja att ja ska försvinna ur hans..
beroende på hur man ser det. Men det är iaf en rätt stor anledning till varför ja är nere nu ( plus att ja vill hem, saknar familj o vänner), så ja kommer nog fortsätta va de ett tag till..



Svorsk!

Fy va fullt... dom snackar svorsk på radion... jag hatar svorsk.. grymt fult...

Hjärtattack!

Nu gav den här jävla Pia mig en smärre hjärtattack, jag och Alma var uppe och dansade o lyssnade på musik, som vi gör varje morgon, så helt plötsligt ringer de på dörren, så ja tar ungen o springer ner för trappen.

jag öppnar...

- hej, eran dachs springer där...
- Nämen hur i hela?....?! Hur kom hon ut?!
- ja vet inte.. men hon springer där iaf.

sen sprang ja in, ringde Sara i renpanik, o försökte få fram att Pia rymt, vi kom fram till att dörren inte gått igen riktigt när hon gick till jobbet imorse, och att de måste vart så hon kom ut, sen  kastade på alma och mej själv kläder, svor diverse långa ramsor om att fattar hundfan inte att hon är nyopererad och inte ska ryma, o att hon blev påkörd av en bil för att hon rymde, skit hund.

ja men iaf väl ute, så sprang vi o ropa på henne , eller ja ropade o alma gick o babla om saker o pias namn dök upp ibland, hon sprang i cirklar runt oss, o kom upp bakom oss så skällde hon så ja höll på hoppa ur kläderna , sen drog hon igen, gjorde så där ca 10 gånger, sen ville alma bli buren, hon väger ju endast 12 kilo, så när hon blev trött gav ja mer eller mindre upp och gick hem ,

Pia springer alltså framför oss, och väntar in oss, sen när vi kommer så pass nära så att vi kan ta henne så drar hon igen.. jag gick iaf hem o la alma i vagnen, hon somnade innan ja ens bäddat ner henne, stackars liten... Pia skäller, så ja öppnar dörren, då tittar hon på mej, o sen springer hon bakom huset, så ja stänger dörren igen, 1 minut senare skäller hon igen, så ja öppnar, och då springer hon in... jag blev så lättad...

Jag försökte förklara för Pia att mina nerver inte klarar sånna där saker, då tittar hon på mig o viftar på svansen... :P

Ja men nu är Pia överansträngd o halt, o ligger bredvid mej i Sara och mickes soffa, hon har dessutom krypit under en filt, så nu ska vi sitta här i en timme till o vänta på att väcka alma :)


fy fan vilken jäkla morgon, o snöar gör det också!

.....

har vart ute o gått... nu ska ja duscha... sen försöka sova... o vakna imorn.. o fortsätta att hata livet...

everything falls apart...

Jag tänker inte träna ikväll, ja är för deppig, ska ligga här i min säng tills ja måste kliva upp imorn,
o då kliver jag bara upp för att ja måste...







åååh....

Jag är bara så jävla less, tror de är vädret, eller ja vet inte men de är ju bra att skylla på nått.

I helgen ska de jobbas som fasen, samma helgen efter de, och helgen efter de, och helgen efter de också... o förmodligen helgen där på också... sen får ja åka hem.

jag tror jag är deprimerad också.

redan onsdag!?

Vart tog den här veckan vägen då? helt sjukt, ja har inte ens märkt att veckan börjat, och nu har redan halva gått?! SHIT.

Idag ska jag såklart ta hand om Alma som alla andra dar, hon sover nu.
Sen ska ja nog dra mej ner på Aktiviteten och träna, ska bli grymt skönt, om jag inte är för trött dvs.


Imorn ska det stöttekontaktas utöver de vanliga rutinerna ;)
...och det är bara början på den här jobb helgen, men de ska bli najs att jobba massor, ju mer ja jobbar desto fortare går tiden, och ju snarare är jag hemma, i närmre 3 veckor dessutom! GUD va ja längtar:)

Känns rätt dumt, ja bryr mig mer om att tiden ska gå fort så ja får åka hem, än att ja får massor av lön den här månaden :) men men, de är väll bara ett litet plus i kanten :)


Men en sak är säker, ikväll ska ja se Desperate Housewives, de blir nice :) sjukt spännande nu!

loooove.

Nu ska jag göra nått jag verkligen ÄLSKAR, Jag ska sova, fyfan va ja ska sova.

Det bästa med att sova, är att man inte är medveten om skit som händer omkring än, man behöver inte bry sig om problem, ingenting, bara ligga där de är varmt och gosigt, bara njuta av att inte göra nånting.

så nu ska ja krypa ner under mitt tjocka täcke, och super mysiga över kast, med mina 3 jätte sköna kuddar  och bara njuuuta... men hade ju hellre legat i min säng hemma hos mamma o pappa, spelar ingen roll om det så skulle ligga stenar i den.. så kommer den alltid va skönare. thats it.



Har sätt framemot de här hela dagen. och nu ska ja äntligen sova.

godnatt

fyfan.

Jag är så äckligt jävla less. FYFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ingen aning varför...

Men jag har helt och hållet fastnat för den här låten
Lady Gaga - Bad romance


 



nu har ja lekt tjuv

...och stulit en gruppbild av Matilda från Halloween :)
måste ju bara visa vårat snygga gäng, :)


jävlahelvetesskit jag hatar åldersgränser!

Kan ju ta att berätta att åldersgränserna på alla Nyårskryssningar är 21 alternativ 23.
vi är för unga, sorgligt nog.....


Va gör vi på nyår? :S

varför..

Går helgerna så fort?

ska skriva en liten helg update kanske..

I fredags bar det av hem till Sundsvall, helt underbart att träffa mamma o pappa + resten av familjen och alla vänner :) gud... Saknar er alla som fan nu....

I lördags blev det utgång, alla var utklädda och vi hade skit kul:) först hos förfest hos jenny, med Kajsa, Maja, Matilda, och Jenny såklart, kicki kom lite senare.
sen drog vi väg på förfest nr 2 , till Mikaelas kusins kompis, eller kompis kusin..? ja vet inte i vilken ordning de ska vara :) vi var där ett tag sen gick vi över till nån granne som hade förfest , där pratades det, tappades vampyr tänder och dracks alkohol :)
sen försvann vi ner på Memento Palace, där vi shottade tequila, som ja trodde var 4or, men tydligen var 6or;) haha illa de... sen dansade vi, fyllesnacka och sånt man gör på krogen ;)

jaja, sen i söndags blev en dag med familjen, liksom igår, så mysigt :)


GUD JAG VILL HEM TILL SUNDSVALL NU! har inte ens vart här på röros i ett 1 dygn än, o längtar redan hem.
men de måste va för att ja har så UNDERBARA vänner och familj :)