AJJJJ!!!!!!!!!

Ja gott folk, de här har vart en spännande kväll.

En mycket förvirrad Emelie kom till jobbet klockan 18.00 ikväll, rättare sagt på hotellet i oppvaskningen..
Dom tyckte jag skulle jobba själv, och dessutom att jag skulle avsluta kvällen själv.. (just den sista delen, vafan tänkte dom med?)  ni får står, jag har jobbat i oppvaskningen en gång förut.... I MITTEN PÅ JUNI! och då va ja inte med till slutet, men dom berättade lite snabbt hur o vad ja skulle göra... ja men kvällen flöt på rätt okej, vissa stunder blev jag imponerad av mig själv...

...så kom det till slutet av kvällen, de va kockar med skitiga kastruller överallt, en av dom han småskrattade varje gång han såg mig. Det var förövrigt han som höll på köra över mig med en tallriks vagn första gången jag jobbade i serveringen, (jag tror de kan va en liten anledning till att han skrattar också. ) Ja i allafall så när alla glada o snälla kockar gick hem, så skulle jag stänga av dom gigantiska diskmaskinerna... o tömma dom på vatten... tre typ "proppar" skulle man dra upp, var av att jag klantar mig rejält första gången, och en grej åkte ner i vattnet,
Jag fick panik och utan att tänka skulle ja slita upp den där grejen lite fort.... Vattnet var varmt, den där grejen var vass, och hade min tumme kunnat hade den både skrikit, gråtit och förmodligen talat om för mig vilken idiot jag var... Tack gud att min tumme inte kan prata... ja ialla fulla fall, så blödde jag som fan och de första jag tänker är "de får inte komma blod på golvet jag har nyss torkat de" inte att ja tänker spring o hämta papper eller nått annat smart... nejdå...

i allafall så är min tumme rätt tömd på blod nu, fick byta papper runt den 3 gånger, och nu har ja 3 plåster på den...
och nu ska ja sova... o försöka va utvilad till imorgon, får då åker jag HEM TILL SUNDSVALL!!!!  :D
och i helgen blir de FEST! :D


godnatt....

whohoooo ;)

Har haft en kanon helg i Trondheim, blev helt kär i den staden, där vill ja bo!
Verkligen ett super härligt ställe, mycket större än Sundsvall (ca 200 000 invånare) , trevligare omgivning, väldigt mycket shopping kan de bli där;) ska tydligen också vara en riktig fest stad - de är bra..;) höhö!
så det passar mig helt i smaken! 

Idag så började jag dan med en jogging runda, vid 06.00 imorse ;) sen så  har jag tagit hand om alma som vanligt:)  vi var på en tur upp på fjället, vi plockade blåbär och kottar, något hon aldrig verkar ledsna på .. ;) Nu har hon också lärt sig att säga emelie , men de låter väll mer som "mliiiii" låter tok sött :)

Sen blev det middag på Kaffestuggu med Sara, Micke o Alma , och när vi kom hem igen så var peter på full gång med att tvätta bilen sin här, så då satt vi och tittade på han ett tag, ja tyckte han skulle ta o tvätta min bil också, men de tyckte inte han ;)  otur för mig ;) 

...och nu ligger jag på soffan och ska snart gå en långtur på fjället och ta med mig pia, ska bli skönt att komma ut och röra på sig igen:)

Nu längtar jag lite tills helgen, ska bli kul o träffa tjejerna :) känns som att de var flera årsen!
Fick ledigt på fredagen så jag åker hem redan på torsdag , toknice ;)


helgen närmar sig..

Veckorna bara rusar iväg nu förtiden, är för upptagen för att ens lägga märke till vad det är för dag nu för tiden:) det trivs jag med! fullt upp ska de vara :D Idag har jag vart på nån typ av intervju på barntjenstevernet och nu ska ja bli kontakt person, behöver bara lite papper från polisen i sverige så kommer jag förmodligen få börja sen, ska bli kul :) 

Och imorn bär det av till Trondheim, Jag , Sara och Alma åker dit på en kort visit :D  kommer hem igen på lördag kväll, ska ju upp på jobb igen på söndag så att...:)

...Och nästa helg åker jag hem till Sundsvall, ska bli kul att komma hem o träffa tjejerna :D de gledjer jag mig till!

dessutom har jag utvecklat ett beroende... jag tror jag börjar bli träningsnarkoman, det jag t,änker på  till största del när jag inte tränar , är just träning och sund kost.... de är nästan lite sjukt, men kul;DUppdaterar mer än annan dag, ska åka o se på film med Marte nu :D


tjingeling.


hmm..

Konstigt allt blivit ändå, ikväll är det första gången på länge jag har tänkt på hur mitt allt var innan ja flyttade,
på nått sätt känns det konstigt, jag saknar allt hemma mycket , men nu tänker ja inte lika mycket på det.
och hur hade egentligen allt varit och blivit om jag hade stannat kvar hemma ?
Jag känner själv att jag har blivit mer självsäker sen ja flyttade hit.

men på nått sätt så känns det som att jag tappat allt hemma, alla vänner precis allt. Men jag vet ju att de inte är så, men att gå från att se varandra nästan varje dag eller minst 1 -2 gånger i veckan, till att nästan inte träffa varandra alls är en rätt stor förändring, det är svårt att känna sig lugn med det. Visst även fast man kommer hem och hälsar på så känns det konstigt när man inte kan följa med tjejerna på stan o fika till exempel, nått som jag förut såg som min vardag men som nu är guldvärt om jag skulle göra det en gång i halv året...

Men ni ska veta att jag saknar er väldigt mycket, och att jag hoppas får träffa er  när jag kommer hem nu :)nu har jag nog vart djup så att de räcker i några veckor....

yey :)

Ja nu har ja en hel eftermiddag ledigt känns väldigt lyxigt måste jag säga :)
I torsdags hade jag upplärning i Restaurangen på hotellet, som servitris då , och det var riktigt roligt!
var så klart super nervös men det gick jätte bra, trivs väldigt bra med mina arbetskompisar och de var jätte snälla också!
Så jag serverade i torsdags kväll , freda kväll o lördag kväll, och i lördags hade jag 2 vakter, först 8-15 och sen 18-22.30 :P har blivit lite väl mycket jobb nu ett tag, men men:)

Var ut med Marte , julia och gunhild på zimla igår 90tals party;) , de blev riktigt kul till slut, träffade även på Tina som jobbade i baren för kvällen, och peter :)

men nu ska jag återgå till mitt slappande i soffan..;)

yey.

Ja är trött o less, pia är skenfräktig o verkar bara jävlas med mig:P
nu har hon stulit sängen min oxå.
imorn ska ja ta hand om alma igen, sedan blir det shopping på Tynset med Marte, Gunhild och Julia,
de glädjer jag mig till:) 


yeah.

Är på sjukt bra humör o ha vart de länge, fett nice :D

Btw. Så har jag börjat jobba som barnflicka nu, rättare sagt igår, och den som sa att de va lätt o passa barn ljuger.
Eller ja, det är ju lätt nu när hon sover men alltså, i vaket tillstånd måste man va 200% aktiv. :P
Så jag är trött som en gnu just nu, och snart kommer Malin & Tobbe, skulle tro att dom är  här om några minuter bara :D och då är det oxå dax att väcka Alma :)  

....och pia har snott min soffa och min filt, fan man skulle vart hund ;)