ännu en helg. :)

Ja, har haft en super härlig helg! bara älskar lediga helger :)

I lördags njöt jag av livet, tränade spinning, styrka o yoga på morgonen :) sen avnjöt jag dagen i solen :) både promenerandes och sittandes, sen bar de av till Hollendergata där min fina karin bor, åt en godmiddag drack vin och sen drog jag, Karin, Gabrielle och Amalie till Beate  (tror ja hon hette :) ) på vors, var ett gäng andra tjejer där också! hade supernice! som vi koste oss! härligt gäng!

Lite lustigt, för när man festat hemma, och kommer till en förfest där de är massa andra tjejer, och nån känner nån och så där, då blir man oftast uttittad och folk är så högfärdiga typ, svårt o stelt typ, (nån som förstår va ja menar? :P )  Här är det iaf helt tvärtom! alla är så öppna och glada, och tycker de är kul med nya människor, man hälsar på alla, presenterar sig för alla, pratar med alla, och har kul med alla. som de ska va! :P

ja sen iaf drog vi på krogen, hehe, och dansade loss till massa askonstig musik, men kul vare! o dansa gjorde vi! hihi en SJUKT lyckad kväll :)

bestämde också att vi ska ha "Svensk-marathon" haha, vi ska se massa gamla svenska komedier, typ fucking åmål, smala sussi, masjävlar, osv osv :) så ska vi käka svenskt godis och allt ska va svenskt haha blir intressant ;)Kommentarer
Postat av: Systeryster

Ska ni ha Svenskmaraton så måste ni ju se Sällskapsresan-filmerna haha :) OCH Bästaste svenska filmen just nu ; I rymden finns inga känslor! :) Den är ju både svensk, oscarsnominerad och dessutom spelades den in i Norrland! :) Och som du ju vet är den ju också skitrolig ;)

2011-03-07 @ 11:57:38
Postat av: Emelie

Ja den filmen ska lätt med! grymt bra var den!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback